Campionatul European U17 (m) – 2019: Se știu toate cele 12 calificate. Cu cine ar putea juca România

Romania Under 17 merge la Campionatul European Under 17

S-au stabilit, în cursul zilei de duminică, toate cele 12 naționale care vor lupta în vară pentru titlu la Campionatul European U17 la volei masculin. Așa cum se știe deja, România se numără printre echipele calificate.
Alături de România, din celelalte grupe preliminare disputate în acest weekend au obținut calificarea naționalele Rusiei, Portugaliei, Franței și Greciei, în calitate de câștigătoare de grupe. În plus, Belarus a ajuns la turneul final din postura de echipa cel mai bine clasată dintre ocupantele locurilor secunde. Interesant este că aceasta a profitat de setul pierdut prostește de Slovenia la Ploiești, contra Estoniei, în ultima zi a Grupei D, căci altfel foștii noștri adversari ar fi fost cei calificați.

Romania Under 17 merge la Campionatul European Under 17
Bucuria componentilor nationalei Romaniei după prima calificare la turneul final al Campionatului European Under 17

Cele 6 echipe au completat tabloul turneului final, acolo unde erau deja calificate Bulgaria, Turcia, Polonia, Cehia, Finlanda și Italia. Prima este chiar gazda competiției, Europeanul fiind programat în perioada 13-21 iulie, la Sofia.

CITEȘTE ȘI: Componența lotului României U17 și rezultatele înregistrate în grupa preliminară D

Tragerea la sorți a celor două grupe de câte 6 echipe va avea loc, cel mai probabil, în cursul lunii mai.

Campionatul European Under 17 este cea mai nouă competiție apărută în calendarul internațional continental, astfel că la vară va avea loc ediția a doua. Prima a avut loc acum doi ani, dar echipa României a ratat atunci calificarea.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns