Campionatul European U19 (m): Iată echipele calificate, alături de România, la turneul final

calificari campionat european volei masculin cadeti
calificari campionat european volei masculin cadeti
Jucatorii din nationala de cadeti saluta publicul dupa calificarea la turneul final al Europenelor

Naționala masculină de volei Under 19 a României a devenit, din fericire, o prezență constantă la turneul final al Campionatului European. Echipa noastră s-a calificat pentru a doua ediție consecutiv la această competiție.

Calificată din postura de câștigătoare a Grupei E, România e doar una dintre cele 8 formații care au obținut biletele astfel. Celelalte sunt Finlanda, Polonia, Rusia, Turcia, Franța, Italia și Bulgaria.

AICI puteți vedea ce echipe în afara României vor juca la turneul final al Campionatului European de cadete U18
Tabloul de 12 e completat de țările gazdă ale turneului final – va fi găzduit de Ungaria și Slovacia, în perioada 22-30 aprilie -, dar și de două formații clasate pe locurile secunde în grupe. Este vorba de Cehia și Belgia.

Tragerea la sorți a celor două grupe de câte 6 echipe va avea loc în viitorul apropiat – data încă nu a fost comunicată.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns