Campionatul European – Under 19 (f): Naționala României dispută ultimul meci din grupă. O victorie cu 3-0 sau 3-1 ne califică mai departe

nationala under 19 romania volei
nationala under 19 romania volei
Echipa Romaniei Under 19 are sanse mari de a se califica la Europene

Naționala de volei feminin Under 19 a României va juca în această după-amiază, de la ora 16.00, ultimul meci din grupa de calificare la Campionatul European.

Cu o victorie și o înfrângere în primele două meciuri, România se află în luptă pentru ocuparea unuia dintre locurile calificante la turneul final. Pentru asta, fetele noastre au nevoie de o victorie cu liderul seriei, Belarus, singura formație cu două victorii din tot atâtea meciuri disputate.

AICI vedeți imagini cu fetele noastre în timpul meciului cu Serbia, de ieri.

Partea bună este că echipa noastră e încă la mâna ei. Adică o victorie cu 3-0 sau 3-1 în fața formației din Belarus ar aduce-o peste aceasta în clasamentul final, adică România ar ocupa în cel mai rău caz locul secund.


AICI puteți vedea ce înseamnă ocuparea locului secund într-o astfel de grupă.

Ultimul meci din grupă, Serbia – Grecia, va avea loc duminică, așa că atunci vom ști exact ce loc va ocupa formația noastră în cazul mult dorit al unei victorii azi.

AICI vedeți clasamentul la zi după două etape.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns