Campionatul European Under 19 (f): România a fost învinsă de Serbia în meciul al doilea

romania volei under 19 nationala calificari
romania volei under 19 nationala calificari
Nationala Under 19 a Romaniei, inaintea meciului cu Serbia din preliminariile Campionatului European

Naționala feminină de volei Under 19 a României a pierdut meciul din etapa a doua a grupei A a preliminariilor Campionatului European.

În cel de-al doilea său meci din Grupa A, naționala Under 19 a României a fost învinsă cu scorul de 3-0 (27-25, 25-23, 25-18) de reprezentativa țării gazdă, Serbia.

Acest rezultat, coroborat cu cel înregistrat în primul meci al zilei, Belarus – Grecia 3-1, face ca trei echipe să se lupte cu șanse reale pentru primele două locuri, calificante fie la turneul final (echipa de pe primul loc), fie la turneul de calificare din faza a treia (formația de pe locul secund).


Clasamentul după primele două etape e următorul:

  1. Belarus 6 puncte (6-3)
  2. Serbia 3 puncte (4-3)
  3. România 3 puncte (3-3)
  4. Grecia 0 puncte (1-6)

În ultima etapă se dispută meciurile: România – Belarus și Serbia – Grecia.

Din păcate, programul nu a fost făcut corect, pentru că în vreme ce România și Belarus vor juca sâmbătă, de la ora 16.00, ora României, celelalte două echipe se vor întâlni duminică, de la ora 21.00, sârboaicele urmând să știe exact de ce rezultat au nevoie pentru a ocupa unul dintre locurile calificante.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Campionatul European Under 19 (f): România a fost învinsă de Serbia în meciul al doilea

Lasă un răspuns