Campionatul European Under 19 (f): România a pierdut cu Belarus și a ratat calificarea în faza următoare

eliza varga nationala romania volei
eliza varga nationala romania volei
Eliza Varga in atac

Naționala feminină de volei Under 19 a României a ratat calificarea la faza a treia a calificărilor pentru Campionatul European.

În ultimul meci din grupa A a preliminariilor Campionatului European de volei feminin Under 19, naționala României a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-17, 25-20, 25-17) de Belarus, formație care a și câștigat grupa, calificându-se la turneul final direct.

AICI puteți citi despre performanța echipei masculine Under 20, care s-a calificat în faza a treia a calificărilor pentru turneul final.

În urma acestui rezultat, echipa noastră ocupă deocamdată locul 3, cu 3 puncte, fiind devansată de Belarus, care are 9 puncte, și de Serbia, care are tot 3 puncte, dar un joc mai puțin disputat. Din păcate, indiferent de rezultatul meciului de duminică, dintre Serbia și Grecia, echipa noastră nu are cum să depășească echipa țării gazdă, Serbia, deoarece aceasta a câștigat deja cu un set mai mult ca formația noastră.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns