Campionatul European Under 20 (m): Naționala României va juca în Spania pentru calificarea la turneul final. Iată care sunt adversarele

romania volei under20 preliminarii europene
romania volei under20 preliminarii europene
Nationala Romaniei Under 20 inaintea meciului cu Rusia

Naționala masculină de volei Under 20 a aflat zilele trecute unde și cu cine va lupta pentru calificarea la turneul final al Campionatului European.

Conform tragerii la sorți, echipa de juniori, antrenată de Ovidiu Macarie și Daniel Săvoiu, va face parte din grupa I, alături de Spania, Germania și Ucraina. Meciurile vor avea loc în Spania, în Valladolid, în perioada 7-10 iulie. Primele două formații din această grupă se vor califica la turneul final al Campionatului European, care va avea loc în perioada 2-10 septembrie, în Bulgaria.

Cealaltă grupă din această fază a treia a calificărilor va avea loc la Minsk și, alături de echipa gazdă, vor mai participa formațiile Cehiei, Slovaciei și Danemarcei.
Alături de cele patru formații calificate din aceste două grupe (primele două clasate din fiecare serie), la turneul final vor mai participa cele 7 câștigătoare ale seriilor preliminare din faza a doua (Rusia, Italia, Turcia, Polonia, Franța, Slovenia și Serbia), precum și țara gazdă, Bulgaria.

AICI revedeți ce au făcut băieții noștri la turneul de calificare care a avut loc la începutul lunii aprilie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns