Campionatul European Under 20 (m): România A ÎNVINS Croația în cel de-al doilea meci din grupă!

romania volei under20 preliminarii europene
romania volei under20 preliminarii europene
Nationala Romaniei la momentul intonarii imnurilor.

Victorie extraordinară pentru naționala României Under 20 în preliminariile Campionatului European de volei masculin!

Tinerii noștri jucători au învins cu scorul de 3-0 ( 25-17, 25-20, 25-17) naționala țării gazdă, Croația, făcând un pas uriaș către calificarea în faza următoare a competiției!

Sâmbătă, de la ora 16.00, România va juca ultimul meci din grupă, contra formației Israelului, care a pierdut ambele meciuri disputate până acum. O victorie cu 3-0 a echipei noastre ar asigura locul doi pentru tricolori și calificarea în faza a treia a calificărilor.


Clasamentul după primele două etape este următorul:

  1. Rusia 6 puncte (6-1)
  2. România 3 puncte (4-3)
  3. Croația 3 puncte (3-3)
  4. Israel 0 puncte (0-6)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns