Campionatul European Under 20 (m): România știe cu cine ar putea juca dacă se califică la turneul final

Nationala Romaniei Under 20 la intonarea imnurilor
Nationala Romaniei Under 20 la intonarea imnurilor

Cu o lună înaintea fazei a treia a calificărilor pentru Campionatul European Under 20 la volei masculin, naționala României știe deja cu cine ar putea juca la turneul final, programat în septembrie.

Conform tragerii la sorți efectuate azi, cele două echipe care se vor califica la Europene din Grupa H, cea din care face parte și România, vor juca la turneul final al Campionatului European în Grupa 1, alături de formațiile Bulgariei, Sloveniei, Poloniei și Franței.

În Grupa a 2-a vor juca Rusia, Turcia, Serbia, Italia și cele două calificate din grupa I din faza a treia a calificărilor.

Turneul final va avea loc în perioada 2-10 septembrie, la Plovdiv și Varna, în Bulgaria.
În ceea ce privește echipa României, aceasta va începe pregătirile la Izvorani sub conducerea antrenorilor Ovidiu Macarie și Daniel Săvoiu. Echipa noastră va juca în această ultimă fază a calificărilor în Spania, alături de echipa gazdă, de Gemania și de Ucraina. Turneul va avea loc în perioada 7-10 iulie, în localitatea Valladolid.

Primele două clasate se vor califica la turneului final.

Pentru a ajunge aici, românii au trecut de faza a doua a calificărilor, terminând pe locul 2, după Rusia, dar înaintea Croației și Israelului.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns