Campionatul Mondial 2018 Italia-Bulgaria (m): Programul partidelor de duminică. Unde se pot vedea meciurile

Foro Italico e pregatit de volei la Mondialul masculin

Ziua mult așteptată de iubitorii voleiului: cea de-a 19-a ediție a Campionatului Mondial masculin de volei începe duminică seară, cu meciurile disputate de cele două gazde, Italia, respectiv Bulgaria.
La Roma, pe arena Foro Italico, într-un cadru binecunoscut românilor, căci Simona Halep a disputat finalele ultimelor două ediții ale Internaționalelor de tenis ale Italiei, naționala țării gazdă își începe drumul spre al patrulea titlu mondial cu un meci considerat facil, în fața Japoniei. Chiar dacă peninsularii au pierdut ultima partidă disputată în fața niponilor, anul acesta, în VNL, scor 3-2, ei vor avea de data aceasta de partea lor 10.000 de fani. Printre miile de spectatori care vor încuraja echipa Italiei în primul meci se numără inclusiv președintele țării, Sergio Mattarella.

Meciul Italia – Japonia va avea loc de la ora 20.30, ora României.

AICI puteți vedea datele statistice ale celor două echipe înaintea meciului de diseară.

Foro Italico e pregatit de volei la Mondialul masculin
Foro Italico, arena care va găzdui meciul Italia – Japonia, din cadrul Campionatului Mondial masculin de volei
Cel de-al doilea meci al zilei va avea loc în sala din Varna, de la ora 20.40, ora României. Se vor afla față în față cea de-a doua gazdă a competiției, Bulgaria, și Finlanda, echipa care a fost învinsă acum două săptămâni de România, în meciul care a adus calificarea echipei noastre la turneul final al Campionatului European.

În mod normal, bulgarii sunt favoriți, nu doar pentru că se simt foarte bine în sala din Varna, dar și pentru că pe hârtie au jucători mai bine cotați ca nordicii. Numai că la acest Mondial nu va putea juca vedeta Sokolov, care tocmai a revenit la antrenamente ușoare după o operație grea, dar nici alți jucători valoroși pentru ei.

CITEȘTE ȘI: Programul complet al meciurilor primei faze a Campionatului Mondial de volei 2018

Va fi a patra confruntare dintre Bulgaria și Finlanda la un Campionat Mondial, bulgarii conducând cu 2-1. Ultima confruntare a avut loc la Mondialul trecut, când victoria a revenit nordicilor. Niciodată nu s-au jucat mai mult de 3 seturi.

AICI puteți vedea toate datele statistice de dinaintea meciului Bulgaria – Finlanda.
Cum nici o televiziune din România nu transmite competiția, mecirile vor putea fi urmărite fie contracost pe volleyball.tv , fie făcându-vă cont pe vreo casă de pariuri acreditată în România. În mod normal ei oferă stream-uri live la toate meciurile pe care le au în program. De asemenea, puteți căuta stream-uri live în preajma începerii meciurilor, căci în multe țări competiția este transmisă în direct.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns