Campionatul Mondial 2018 (m): Au fost confirmate orașele gazdă. O grupă se va juca la granița cu România

Campionatul Mondial masculin de volei din 2018 e ocazia ideală de a vedea cu ochii noștri câțiva dintre cei mai valoroși jucători ai lumii. Trei orașe din Bulgaria se numără printre gazdele competiției, unul fiind chiar la granița cu România.
S-a stabilit de ceva vreme ca Mondialul din 2018 să aibă loc în Italia și Bulgaria, dar abia joi au fost confirmate, la Roma, în mod oficial și orașele care vor găzdui partidele. Este vorba, desigur, de o formalitate, pentru că nu pot apărea săli peste noapte, dar una care a bătut n cuie localitățile gazdă ale marii întreceri care reunește la start cele mai bune formații din lume.

Au fost desemnate 9 orașe gazdă, trei dintre ele fiind în Bulgaria: Sofia, Varna și Ruse. Din Italia au fost alese Bari, Bologna, Florența, Milano, Roma și Torino, acest din urmă oraș fiind cel care va găzdui finalele.

Competiția va avea loc în perioada 10-30 septembrie 2018 și vă voi ține la curent cu componența grupelor, dar și când se vor pune în vânzare biletele. Pentru că este păcat să nu îi vadă cât mai mulți români la lucru pe cei mai buni jucători din lume, mai ales când o parte dintre ei vor evolua la granița cu România.
Mai jos vedeți ce formații s-au calificat la turneul final și câte locuri mai sunt libere, precum și competițiile la care se vor decerna ultimele bilete pentru Mondiale.

echipe calificate mondial volei 2018
Echipele calificate până acum la turneul final al Campionatului Mondial din 2018
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns