Căpitanul formației Benfica Lisabona, Hugo Gaspar, în luptă directă cu coronavirusul, din postura de medic

Hugo Gaspar, căpitanul formației Benfica Lisabona, bucuros după o nouă victorie

Căpitanul formației portugheze de volei masculine Benfica Lisabona, Hugo Gaspar, ia parte în aceste zile la cel mai dificil ”meci” din carieră. În paralel cu activitatea de voleibalist, el este și medic de familie, iar în această perioadă este pe frontul luptei cu pandemia de coronavirus.
În vârstă de 37 de ani și fost câștigător al Ligii Campionilor și al campionatului italian cu Sisley Treviso, Hugo Gaspar are de mai mulți ani două servicii: când nu joacă sau nu are antrenamente, poate fi găsit într-un Centru de Sănătate din Lisabona, unde are un cabinet de medicină pentru familie. Cum în acest moment campionatul este întrerupt din cauza pandemiei, el se dedică exclusive meseriei de medic. ”Acum sunt doar medic, medic, 200% medic”, a declarat el pentru un site portughez.

View this post on Instagram

Hugo Gaspar, o nosso capitão dos Seniores Masculinos, está na linha da frente também na luta contra a Covid-19. O atleta do Benfica é médico de família e está focado a "200%" na sua profissão, deixando para já o contacto com a sua família, por precaução. Em entrevista ao DN, sublinhou a importância do exercício físico diário e os esforços do nosso clube em disponibilizar materiais às entidades hospitalares e profissionais de saúde. A entrevista na íntegra, aqui: https://www.dn.pt/desportos/-jogador-do-benfica-torna-se-medico-a-200-longe-da-familia-no-combate-ao-coronavirus-11972108.html Agradecemos a todos os profissionais de saúde, que, tal como o nosso capitão estão na linha da frente! 🙏 #HugoGaspar #SLBenfica #SLBenficavoleibol #JuntosSomosMaisFortes #ficaemcasa #vaificartudobem

A post shared by SLBenfica Voleibol (@slbenficavoleibol) on

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei.

Începând de lunea trecută, Hugo a ajuns aproape de primele linii ale luptei cu coronavirusul și de aceea a ales să stea departe de familia lui, pe care vrea să o ferească de îmbolnăvire. ”După calculele mele vreo patru săptămâni voi sta departe de ei, dar e un sacrificiu mic față de pericolul la care i-aș expune”, explică voleibalistul, care are doi copii, unul de 3 și altul de 7. Ambii sunt acasă, cu soția lui.

Cadoul ideal pentru jucătoarele de volei de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, acolo de unde puteți comanda fel de fel de produse corespunzătoare pasiunii voastre. Mai jos puteți vedea setul de lanț cu pandantiv și cercei.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns