Care sunt următoarele trei meciuri transmise la TVR din întrecerea internă

minge volei poza generica

Transmisiunile meciurilor de volei în direct la TV continuă. Iată care vor fi următoarele trei partide care vor putea fi urmărite în transmisiune directă.
După ce sezonul voleibalistic 2019/ 2020 a început cu un meci televizat din campionatul Diviziei A1 la volei feminin, Dinamo – Rapid (scor 3-0), TVR continuă seria transmisiunilor în direct.

Astfel, vineri, 11 octombrie, TVR 3 va transmite partida dintre UV Timișoara și Volei Municipal Zalău, din prima etapă a campionatului Diviziei A1 la volei masculin.

Apoi, sâmbătă, 19 octombrie, tot din campionatul Diviziei A1 la volei masculin, dar din etapa a doua, pe TVR 3 va fi transmis în direct meciul Unirea Dej – Dinamo.

Al treilea meci de volei care va fi transmis va fi tot masculin, dar nu din campionat. Este vorba de Supercupa României, Arcada Galați – Dinamo, care va avea loc la Alexandria și care va fi televizată în direct pe TVR HD, începând cu ora 17.00.

Deocamdată, TVR poate transmite doar câte un meci pe etapă, dar este de așteptat ca în viitorul apropiat acest lucru să se schimbe, mai precis după terminarea sezonului de rugby. În prezent, cei de la TVR transmit partide din campionatele de rugby, handbal și volei.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns