Ce decizie a luat Federația Bulgară de Volei pentru a ajuta cluburile care descoperă jucătorii care joacă peste hotare

minge volei poza generica

Venirea la cârma Federației Bulgare de Volei a fostului mare jucător Lyubomir Ganev a adus o multitudine de decizii benefice pentru voleiul din țara vecină. În zilele următoare o să vă prezint câteva dintre ele, în speranța că unele vor inspira și factorii decidenți de la noi din țară.
În cea mai recentă ședință a Consiliului de Administrație al Federației Bulgare de Volei, la care au participat 23 de persoane – în toată perioada pandemiei au fost organizate mai multe ședințe, bulgarii descoperind binefacerile comunicării online, spre deosebire de români -, s-a luat o decizie care ar putea da un nou imbold echipelor de copii și juniori, dar și a celor de seniori care promovează talente.

Astfel, conform deciziei luate la finalul lunii trecute, începând din sezonul 2020/ 2021, taxa de transfer internațional, pentru acea ”carte verde” care însoțește sportivii atunci când pleacă peste hotare, nu va mai intra toată în vistieria Federației. Forul de la Sofia a decis să își reducă fondurile provenite din aceste transferuri cu 50%, pentru că a considerat că de acei bani trebuie să beneficieze și cluburile care l-au format pe jucător, dar și antrenorul care l-a descoperit. Așa că, de acum, 20% din acea taxă va merge la ultimul club din Bulgaria al jucătorului sau jucătoarei, alți 20% în conturile clubului care l-a descoperit pe sportiv sau pe sportivă și 10% către primul antrenor!

Brățara cu charm ”Volleyball Girl” este unul dintre produsele cele mai căutate pe Doarvolei Shop. Puteți vedea mai jos mai multe modele, iar pe site puteți afla detalii despre ele și despre culorile disponibile.

Imaginați-vă ce înseamnă această decizie pentru antrenorii și cluburilor de copii și juniori, care vor fi acum și mai interesați să descopere și să lanseze elemente valoroase, care, peste ani, nu doar că vor ajunge vedete ale acestui sport, dar vor asigura și bugetul echipei.

Tot legat de transferuri, bulgarii au renunțat la o interdicție care ar fi dorit să ridice nivelul campionatului, dar care nu făcea decât să țină în loc jucătorii talentați. Concret, din această vară, au voie să se transfere peste hotare și jucătorii și jucătoarele sub 21 de ani, lucru interzis până luna trecută.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns