Cea mai frumoasă fotografie: România, cu medaliile de argint obținute la FOTE 2019

Nationala feminină de volei a României, medaliată cu argint la FOTE 2019

Naționala feminină de volei a României a cucerit o medalie istorică la FOTE, așa că cele două fotografii pe care le vedeți aici vor intra și ele în istoria voleiului românesc.
Învinse în finala FOTE cu scorul de 3-1 de Rusia, jucătoarele României au primit, la festivitatea de premiere, medaliile de argint. Fiind prima participare tricoloră la această competiție, normal că și aceasta este prima medalie pentru voleiul românesc, un lucru extraordinar după o perioadă prelungită de secetă la nivel internațional. Și care ne dă dreptul să visăm frumos în continuare.

Vicecampioanele FOTE 2019, mândre de medaliile cucerite la Baku 2019
Vicecampioanele FOTE 2019, mândre de medaliile cucerite la Baku 2019
Mai jos veți vedea încă o dată componența lotului României, dar nu înainte de a-i aminti și pe oamenii din spatele acestor fete. Voi începe cu cei doi antrenori: Marius Macarie (antrenor principal) și Adrian Popescu (antrenor secund). Alături de aceștia, trebuie remarcați statisticianul Mircea Gătej și fizioterapeutul Sebi Rad, pentru că fiecare dintre ei a fost o rotiță în acest ansamblu minunat și complex care este o echipă națională. În plus, trebuie adăugat pe lista celor care au pus umărul la acest succes și pe fostul antrenor secund al lotului în ultimii doi ani de existență ai acestuia, Adrian Mihăilă. Acesta a fost parte a echipei la obținerea locului 5 la Campionatul European, anul trecut, cel care a adus de fapt calificarea la FOTE și la Campionatul Mondial care va avea loc în luna septembrie.

Nationala feminină de volei a României, medaliată cu argint la FOTE 2019
Nationala feminină de volei a României, medaliată cu argint la FOTE 2019


Componența lotului României

Fals: Alexia Căruţaşu, Maria Dulău

Libero: Andra Cojocaru

Secunzi: Mara Dumitrescu, Florina Murariu, Mădălina Airoaie, Georgiana Popa

Centru: Denisa Ionescu, Adriana Alexandru, Francesca Alupei

Ridicătoare: Alexandra Spînoche, Andreea Murar

Antrenori: Marius Macarie, Adrian Popescu

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns