CEV a anulat cupele europene, Golden League și Silver League. Ce se întâmplă cu calificările pentru Europenele 2021

Trentino și Lube Civitanova se vor mai întâlni abia în sezonul viitor

Confederaţia Europeană de Volei (CEV) a luat, joi, măsuri dureroase, dar firești, în contextul pandemiei de coronavirus. Cupele europene s-au oprit în faza în care competiția s-a întrerupt, iar Golden League și Silver League au fost anulate în acest an.
După ședința Comitetului Executiv al CEV, au fost anunțate măsurile fără precedent luate la nivelul forului continental al voleiului. Practic, oână în toamnă, când se speră să înceapă o nouă ediție a cuperlor continentale, nu se va mai juca nici un meci internațional în Europa, indiferent că este vorba de echipe de club sau de naționale.

CITEȘTE ȘI: Câte locuri au fost alocate României pentru cupele europene de volei 2020/ 2021

Cele mai importante hotărâri luate de CEV

  • Sezonul rămas în cupele europene, inclusiv Liga Campionilor, a fost anulat.
  • Echipele aflate încă în competiţie în cele trei cupe europene (Liga Campionilor, CEV Cup, Challenge Cup) vor primi cel puţin 80% din cuantumul premiilor cuvenite, drept compensaţie.
  • Golden League și Silver League au fost anulate
  • Calificările pentru Campionatele Europene din 2021 se vor disputa după 1 ianuarie 2021. Noile date vor fi stabilite la 1 iulie 2020
  • Calificările Europenelor de cadeți și juniori au competiţiile de juniori au fost amânate pentru finalul verii, cel puțin în primă fază. Totul depinde de evoluția pandemiei.
”Sănătatea sportivilor, antrenorilor, fanilor, oficialilor şi organizatorilor este în topul priorităţilor pentru noi şi trebuie să primeze în faţa oricăror alte interese. Voleiul este un sport de echipă şi de aceea ştim cât de important este să fim împreună ca o echipă şi să arătăm solidaritate. Acest principiu devine şi mai important în timpul acestei crize”, a declarat preşedintele CEV, Aleksandar Boričić, la finalul şedinţei de joi.

ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns