Challenge Cup (f): CSM București debutează miercuri în noua ediție

csm bucuresti volei feminin
csm bucuresti volei feminin
Fetele de la CSM Bucuresti sunt gata de lupta

CSM București va juca miercuri într-o nouă ediție a cupelor europene. Fetele din capitală vor evolua în Challenge Cup.

În prima manșă a turului secund al Cupei Challenge la volei feminin, CSM București va juca miercuri după-amiază, de la ora 18.00, în propria sală – de la Sun Plaza – contra formației Zok Bimal Jedinstvo Brcko din Bosnia-Herțegovina.Partida retur are loc pe 25 noiembrie. Învingătoarea se va califica în șaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge, acolo unde vor juca și pierzătoarele meciurilor din șaisprezecimile de finală ale Cupei CEV. Adică și CSM Târgoviște, echipă eliminată azi din Cupa CEV de Azaryol Baku.

Tot miercuri vor mai juca în cupele europene de volei feminin Alba Blaj (în Liga Campionilor) și Știința Bacău (în Cupa CEV)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns