Challenge Cup (f): CSM București, deținătoarea trofeului, eliminată în 16-imi. Și Știința Bacău a părăsit competiția

csm bucuresti echipa volei feminin
csm bucuresti echipa volei feminin
CSM Bucuresti pentru sezonul 2016/ 2017

Ambele echipe românești au părăsit Cupa Challenge la volei feminin. Una dintre ele, CSM București, era deținătoarea trofeului.

CSM București a sperat multe de la meciul retur cu Olympiakos Pireu, dar din nefericire nu a reușit nici să se apropie de ideea de calificare în optimile de finală ale Cupei Challenge. Deținătoarea trofeului a fost eliminată după o dublă înfrângere cu 3-0 suferită în fața echipei din Grecia. La București, scorul pe seturi a fost 23-25, 20-25, 20-25, după 87 de minute de joc.
Astfel, deținătoarea trofeului a avut cel mai scurt și mai trist traseu posibil în competiție, părăsind întrecerea fără nici un set câștigat.

Cealaltă echipă românească din Cupa Challenge, Știința Bacău, a pierdut cu 3-1 (25-15, 25-17, 18-25, 25-23) pe terenul formației turce Bursa BBSK. Cum și în primul meci, disputat la Bacău, tot turcoaicele se impuseseră și tot cu 3-1, jucătoarele de la Bursa s-au calificat în faza următoare.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns