Challenge Cup (f): CSM Bucureşti joacă miercuri returul optimilor de finală

csm bucuresti volei feminin
csm bucuresti volei feminin
CSM Bucuresti

CSM Bucureşti va disputa miercuri după-amiază, de la ora 18.00, meciul retur din optimile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

În sala Elite, de la Sun Plaza, miercuri după-amiază, de la ora 18.00, CSM Bucureşti va disputa meciul retur al optimilor de finală din cadrul Cupei Challenge la volei feminin. Adversarele bucureştencelor vor fi grecoaicele de la Olympiakos Pireu.  În primul tur, săptămâna trecută, româncele au pierdut cu 3-0, aşa că acum au nevoie, pentru calificare, de o victorie cu 3-0 sau 3-1, plus să-şi adjudece setul de aur.

Partida nu va fi transmisă la TV, dar intrarea spectatorilor e liberă, aşa că dacă sunteţi în Bucurşti, le puteţi încuraja pe fete.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns