Challenge Cup (f): CSM București și CSM Târgoviște joacă miercuri în șaisprezecimi

csm bucuresti volei feminin
csm bucuresti volei feminin
Asa vrem sa le vedem pe fetele de la CSM Bucuresti dupa meciul din Cupa Challenge

Două echipe românești, CSM București și CSM Târgoviște, vor juca miercuri în 16-imile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

CSM București va evolua în propria sală, de la ora 18.00, contra formației cehe Kralovo Pole Brno, care a fost eliminată în 16-imile Cupei CEV de Steaua Roșie Belgrad.
CSM Târgoviște, formație venită din Cupa CEV, va juca tot miercuri, dar în deplasare. Vicecampioanele vor juca în Turcia, contra echipei Trabzon Idman Ocagi. Meciul începe la ora locală 17.00.

Tot miercuri, Alba Blaj va juca la Sibiu în etapa a patra a Ligii Campionilor.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns