Challenge Cup (m): Arcada Galaţi a câştigat prima manşă a şaisprezecimilor!

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

Arcada Galaţi a confirmat şi azi forma foarte bună pe care o traversează.

În manşa tur a şaisprezecimilor de finală ale Cupei Challenge la volei masculin, Arcada Galaţi a câştigat în propria sală, cu scorul de 3-1 (21-25, 25-19, 25-20, 28-26) formaţia Cez Karlovarsko. Meciul a durat două ore.

Partida retur va avea loc pe 16 noiembrie, de la ora 19.00, în Cehia, românii având nevoie de două seturi pentru a se califica în optimi.Merită remarcat că Arcada se află la prima participare în cupele europene.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns