Challenge Cup (m): Arcada Galați începe miercuri aventura europeană

arcada galati volei masculin etapa
arcada galati volei masculin etapa
Arcada Galati a dat lovitura in prima etapa a Diviziei A1

Pentru Arcada Galați, ziua de miercuri coincide cu startul aventurii europene.

Jucătorii de la malul Dunării vor juca în miercuri, de la ora 17.00, în primul tur al Cupei Challenge la volei masculin. Arcada va evolua pe propriul teren contra formației sârbe OK Novi Pazar. Partida retur a acestui tur secund va avea loc pe 25 noiembrie.
Arcada Galați e singura formație masculină din România care va evolua miercuri în cupele europene. Alte trei formații feminine vor evolua, în schimb, tot azi, în cupele europene.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns