Challenge Cup (m): Arcada Galaţi, pas mare spre sferturile de finală

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

Victorie mare obţinută azi de Arcada Galaţi în optimile de finală ale Cupei Challenge la volei masculin!

În faţa a 1.500 de spectatori, Arcada Galaţi a învins, chiar în propria sală, cu scorul de 3-0 (25-19, 25-16, 25-20), echipa franceză Asul Lyon. Partida a durat 73 minute de joc.

Returul va avea loc în 27 ianuarie, la Lyon, iar câștigătoarea din dubla manșă va juca în sferturile de finală contra câștigătoarei din meciul Prefaxis Menen și Parnu VC.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns