Challenge Cup (m): Arcada joacă miercuri în șaisprezecimi, la Galați

arcada galati volei cupa challenge
arcada galati volei cupa challenge
Jucatorii de la Arcada Galati la blocaj

Nu doar în Cupa CEV sunt miercuri meciuri cu participare românească, ci și în cea de-a treia competiție europeană intercluburi la volei masculin.

Arcada Galați, unica reprezentantă a țării noastre în Challenge Cup, va juca, miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu, în șaisprezecimile de finală ale competiției. Adversara formației noastre va fi echipa cehă Cez Karlovasko, venită din Cupa CEV.

Aflată într-o formă foarte bună în campionat, românii par favoriți ai acestei manșe.

Meciul nu va fi televizat, iar returul e programat peste două săptămâni, pe 16 decembrie.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns