Challenge Cup (f): CSM Bucureşti a fost învinsă în primul tur al optimilor

cupa challenge volei csm bucuresti
cupa challenge volei csm bucuresti
CSM Bucuresti e singura e singura reprezentanta a Romaniei ramasa in Cupa Challenge

CSM Bucureşti a pierdut prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin.

În primul tur al optimilor de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, CSM Bucureşti a fost învinsă în Grecia, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-16, 25-11), de Olympiakos Pireu.

Returul va avea loc săptămâna viitoare, la Bucureşti, în Sala Elite Performance & Sport. pentru a se califica în sferturi, tigroaicele trebuie să câștige cu 3-0 sau 3-1, pentru ca mai apoi să se impună și în setul de aur.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns