Challenge Cup (m): LMV Ploiești și Volei Municipal Zalău și-au aflat adversarele

volei municipal zalau volei cupa romaniei
volei municipal zalau volei cupa romaniei
Zalauanii vor juca in Cupa Challenge

La Varna s-au tras la sorți meciurile din viitoarea ediție a Cupei Challenge la volei masculin, acolo unde România va avea două reprezentante: LMV Ploiești și Volei Municipal Zalău.

Sorții au decis ca ambele echipe să joace direct în 16-imile de finală. Dacă Volei Municipal Zalău, care a scăpat în ultima clipă de insolvență și faliment, știe deja cu cine va evolua – formația bosniacă MOK Jedistvo Brcko – ploieștenii au de așteptat turul preliminar. Astfel, ei vor juca împotriva învingătoarei partidei dintre formația norvegiană Forde și echipa portugheză Fonte Bastardo Azores.

Turul va avea loc în zilele de 6-8 decembrie, iar returul la 20-22 decembrie.

AICI vedeți tabloul complet al meciurilor din Cupa Challenge la volei masculin.

Tot azi s-au stabilit și meciurile din Cupa CEV la volei masculin, unde vom avea două reprezentante: Explorări Baia Mare și Arcada Galați.
 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns