Challenge Cup (m): Volei Municipal Zalău a fost învinsă de Benfica Lisabona

alegeri minge volei federatie

Volei Municipal Zalău a fost învinsă în această seară în prima manșă a turului secund din Cupa Challenge la volei masculin.
Benfica Lisabona s-a impus cu scorul de 3-1 (26-24, 19-25, 25-23, 25-16) în fața formației noastre, care va încerca să întoarcă soarta confruntării în returul de pe 29 noiembrie, de la Zalău. Învingătoarea dublei manșe va juca împotriva echipei austriece UVC Holding Graz.

Tot azi a jucat în prima manșă a turului secund și Tricolorul Ploiești, care a fost învinsă în Elveția, de Lausanne cu 3-0.

Direct în faza șaisprezecimilor este calificată Steaua, care va juca în 6 și 20 decembrie contra slovacilor de la KDS-sport Kosice.

V-aș fi arătat și o fotografie de la meciul zălăuanilor, dar există anumite persoane de la Volei Municipal Zalău care nu vor să le apară pozele pe care chiar ei le pun pe Facebook-ul oficial fără menționarea suplimentară a sursei pe lângă ceea ce scrie deja pe poză. Pentru că asta nici măcar cluburile mari de afară nu o cer, nu veți mai vedea niciodată vreo altă poză cu echipa sau jucătorii din Zalău pe doarvolei.ro, indiferent de performanța realizată de echipă, pentru că deja se sare calul și nu e prima dată. Poza de mai jos, luată de pe Facebook-ul oficial al clubului, după cum scrie pe ea, o postez doar pentru a demonstra că sursa e vizibilă.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns