China este cea mai în formă națională feminină. Deține trei trofee importante în același timp

china campioana volei feminin

China este cea mai în firmă națională de volei feminin. Asiaticele au cucerit azi pentru a doua oară titlul în World Grand Champions Cup, o competiție care a reunit, în Japonia, cele mai bune 6 echipe ale momentului.
China a reușit să câștige toate meciurile, terminând pe primul loc în clasament. Astfel, chinezoaicele și-au demonstrat superioritatea în ultimii trei ani, căci ele dețin, pe lângă recent cuceritul titlu, și pe cel olimpic, cucerit în 2016, dar și Cupa Mondială, obținută în 2015.

Medaliile de argint au fost obținute de Brazilia, iar cele de bronz de SUA. Pe 4 a terminat Rusia, pe 5 Japonia, iar pe 6 Coreea de Sud.
Echipa ideală a competiției a fost următoarea:

MVP: Zhu Ting (CHN)
Extreme: Zhu Ting (CHN), Jordan Larson (USA)
Centri: Ana Carolina Da Silva (BRA), Yuan Xinyue (CHN)
Ridicător: Koyomi Tominaga (JPN)
Universal: Tandara Caixeta (BRA)
Libero: Kotoe Inoue (JPN)

echipa ideala competitie volei
Echipa ideala a competitiei

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns