Competiţiile de volei prezente în oferta caselor de pariuri

FOTO: bestfreehdwallpapers.com

Chiar dacă fotbalul pare să aibă adesea primul plan în media, există multe sporturi capabile să animeze fanii şi să aducă bucurie, iar voleiul este printre acestea. Drept dovadă, se pot vedea imaginile recente din Belgrad, unde mii de oameni au ieşit în stradă pentru a saluta campioanele, după ce Echipa Naţională feminină de volei a Serbiei a câştigat titlul european, terminând mai sus decât reprezentativele Olandei şi Turciei.

Voleiul implică pasiune intensă şi la casele de pariuri, acolo unde pasionaţii de astfel de jocuri ajung la cote foarte ridicate de adrenalină. Practic, atunci când alegi un verdict sau  o anumită desfăşurare a acţiunii, desigur că urmărirea unei partide de volei presupune o implicare şi mai puternică: ai senzaţia că participi la joc, căci rezultatul te influenţează în mod direct, dincolo de simpla pasiune pentru o anumită echipă. Câştigi sau pierzi la final, dar cert este că vei câştiga momente foarte intense în timp ce urmăreşti jocul.

Nu trebuie uitat niciodată faptul că aşa cum voleiul este un sport, parierea este un joc, o formă de distracţie şi nu o metodă în sine de a câştiga bani. Mai nou, cea mai simplă şi plăcută metodă de a juca este cea online, la agenţiile dedicate clienţilor români, în maximă siguranţă. Poţi accesa platforma de joc de pe orice dispozitiv fix sau mobil, conectat la internet: desktop, laptop, tabletă sau smartphone. Astfel, nu contează dacă eşti acasă, la locul de muncă, în oraş în mişcare, într-o călătorie în ţară ori în străinătate sau poate chiar în sala de sport, aşteptând să înceapă partida de volei. Parierea este accesibilă pentru oricine, indiferent dacă persoana este sau nu „prietenă” cu tehnologia. Sistemele de pariere online sunt securizate, deci datele şi banii implicaţi vor fi sub protecţie deplină în fiecare moment.

Agentiile online precum BetStars includ în oferta lor o mulţime de evenimente din volei, alături de diverse alte sporturi. Voleiul ocupă un loc important în oferta agenţiei menţionate, căci pe website apare în meniul de sus, printre sporturile evidenţiate. Fanii pot juca pe cele mai importante evenimente din volei, de la cupe europene la balcaniadă şi diverse competiţii naţionale. Mai mult decât atât, cotele sunt generoase şi pot determina câştiguri atât pentru cei ce mizează pe rezultate aparent previzibile, cât şi pentru cei ce „vânează” surprizele.

Fiecare meci prezent pe website include mai multe opţiuni de joc. Spre exemplu, la momentul redactării prezentului articol, partida dintre Dinamo Moscova şi Fakel Novyi Urengoy avea active nu mai puţin de 17 opţiuni de joc. Se poate miza pe victoria unei echipe (cota 1,25 pentru gazde şi cotă 3,90 pentru oaspeţi),sau chiar pe scor exact (de exemplu 3-2, cota 6,50 sau, de ce nu, 2-3, cota 8,00). Jucătorii  pot alege şi numărul de seturi (cote de la 2,15 până la 3,80) şi multe alte variante foarte interesante şi foarte provocatoare.

Brandul BetStars face parte din familia PokerStars, aşa că jucătorii se pot bucura online şi de alte opţiuni de divertisment de calitate pe această platformă web. În timp ce aşteaptă finalizarea unor meciuri de volei, fanii se pot distra în PokerStars Casino, încercând jocuri de cazino online precum sloturi, ruletă sau blackjack. Pe websiteul dedicat acestor jocuri de cazino se poate descărca aplicaţia de joc, pentru ca totul să fie cât mai simplu şi cât mai plăcut.

Chiar dacă nu îşi atribuie vreun titlu de sport „rege”, voleiul este printre cele mai populare sporturi în România şi în Europa, atrăgând pasionaţi de toate vârstele. În ţara noastră se bucură chiar de o popularitate în creştere, existând tot mai multe terenuri, săli şi competiţii, chiar şi doar pentru amatori.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns