Coreea de Sud nu a putut termina amicalul cu Serbia din cauza accidentării unicei ridicătoare

Coreea de Sud a participat la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio

O situație mai puțin obișnuită s-a petrecut în timpul amicalului Serbia – Coreea de Sud, disputat în weekend, la Belgrad. La scorul de 2-1 pentru gazde, asiaticele nu au mai putut continua jocul din cauză că au rămas fără ridicătoare.
Un amical cu campioana mondială este o onoare și un excelent prilej de verificare pentru orice echipă, în orice sport. Nici voleiul feminin nu face excepție, așa că naționala Coreei de Sud a plecat cu mult optimism spre Belgrad săptămâna trecută, pentru a juca două partide de verificare contra Serbiei. Numai că nimeni nu a luat în calcul ghinionul ce avea să se abată asupra asiaticelor.

Ridicătoarea titulară, An Hye-Jin, s-a îmbolnăvit în timpul zborului și a fost nevoită să meargă direct la spital după aterizarea la Belgrad. În aceste condiții, rezerva Li Dae-Yeong a fost cea care a intrat pe teren și a jucat, numai că la scorul de 2-1 la seturi pentru Serbia, ea a suferit o accidentare la tendonul lui Achile. Cum antrenorul principal al Coreei, Stefano Lavarini,rămăsese fără soluții pe acest post, meciul a fost întrerupt. Nu a existat nici un spectator supărat de această turnură pe care a luat-o partida, deoarece ea s-a disputat cu porțile închise.

Ambele echipe se află pe ultimii metri ai pregătirii participării la turneele preolimpice, care vor avea loc în perioada 1-4 august. Naționala feminină de volei a Serbiei va juca în Polonia. La turneul mai participă Puerto Rico și Thailanda. Coreea de Sud va merge în Rusia, și va lupta, alături de țara gazdă, Canada și Mexic, pentru obținerea primului loc, cel care asigură calificarea directă la Jocurile Olimpice din 2020.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns