Cristian Bartha după tragerea la sorți a CE: ”E un vis calificarea în sine. Sper ca visul să continue și să ne calificăm mai departe”

Cristian Bartha, coordonatorul nationalei de volei a Romaniei

Cristian Bartha, coordonatorul naționalei României, este conștient de dificultatea grupei de la Campionatele Europene de volei, dar speră ca visul început prin calificarea la această competiție să continue și echipa noastră să se claseze pe locul 4 în grupă și, implicit, să se califice în optimile de finală.
”Este o grupă de foc în care plecăm din poziția de outsideri. Dar eu sper că ne vom califica de pe locul 4, să mergem mai departe. E deja un vis pentru mine calificarea în sine la Campionatul European și sper ca visul să continue mai departe și să ne calificăm”, a afirmat Cristian Bartha pentru Doarvolei.ro.

CITEȘTE ȘI: Laurențiu Lică pentru doarvolei.ro: ”Nu cred că se putea o grupă mai grea. Finalele noastre sunt cu Grecia și Portugalia”

Coordonatorul formației Volei Municipal Zalău este unul dintre jucătorii care au afirmat încă dinaintea tragerii la sorți a grupelor Campionatului European că vrea să cădem în grupa Franței. El avea un motiv foarte bun, iar astrele s-au aliniat cum nu se poate mai bine: ”Am vrut să cădem cu Franța pentru că nevasta mea e franțuzoaică și totodată fetițele mele sunt jumătate franțuzoaice, jumătate românce. Sper să poată să vină și ele și familia soției mele să ne susțină și mulți români care se află în Franța”, a mai spus Bartha.

În vârstă de 33 de ani, Bartha a evoluat 7 ani în Franța, acolo unde a avut primul contract la 17 ani, în 2002.

Cristian Bartha, coordonatorul nationalei de volei a Romaniei
Cristian Bartha, coordonatorul nationalei României, în acțiune în timpul victoriei cu Finlanda
Turneul final al Campionatului European masculin de volei va avea loc în perioada 13-29 septembrie, în Belgia, Franța, Olanda și Slovenia și va fi primul cu 24 de naționale la start.

România va juca în Grupa A, care se va disputa la Montpellier, iar adversarele vor fi Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia și Grecia. Primele patru clasate vor merge mai departe.

Campionatul European 2019 (m): Componența grupelor

Grupa A (Franța): Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia, Grecia, ROMÂNIA

Grupa B (Belgia): Belgia, Serbia, Germania, Slovacia, Spania, Austria

Grupa C (Slovenia): Slovenia, Rusia, Finlanda, Turcia, Macedonia, Belarus

Grupa D (Olanda): Olanda, Polonia, Cehia, Estonia, Ucraina, Muntenegru.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns