Cristian Bartha, ridicătorul României, după victoria cu Danemarca: ”Mă așteptam la un meci foarte greu”

Cristian Bartha, ridicătorul naționalei României, în actiune

Cristian Bartha, coordonatorul echipei naționale a României, a vorbit cu doarvolei.ro despre meciul câștigat cu 3-0 în fața Danemarcei, în etapa a doua a Silver League.
”Mă așteptam la un meci foarte greu. Noi am început foarte bine, cu servicii bune și care i-am pus în dificultate și atunci nu și-au putut desfășura jocul cum au vrut”, a declarat Cristian Bartha pentru doarvolei.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat Laurențiu Lică despre meciul cu Danemarca

Un rol foarte important în obținerea victoriei cu Danemarca l-a avut centrul Răzvan Mihalcea. El a reușit 14 puncte, 12 dintre ele din atac, unele în momente critice pentru echipă, atunci când adversarii aveau minge de set. Bartha a explicat de ce a preferat că joace pe centru în acele momente: ”De obicei îmi place să joc pe centru. Cu Mihalcea am jucat un an împreună, este o relație foarte bună. Ne știm de foarte mult timp. Cred că relația noastră e benefică echipei naționale. El este unul dintre centrii cu care mă înțeleg extraordinar de bine”, a explicat ridicătorul naționalei noastre.

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat Marian Bala despre meciul cu DanemarcaCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   România a învins Danemarca în etapa a doua a Ligii Europene de Argint la volei masculin

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns