Cristina Pîrv are din ce în ce mai multe activități la Cluj-Napoca

Cristina Pirv la divizia locala Digi 24 Cluj

Clujenii au început să-și dea seama ce mare sportivă a României au lângă ei. Așa că fosta mare voleibalistă Cristina Pîrv este din ce în ce mai des invitată la acțiuni din oraș, spre marea mea bucurie, trebuie să recunosc.
După ce, marți, a dat aruncarea de începere a meciului masculin de baschet dintre ”U” Cluj și CSU Sibiu (scor 88-89), vineri după-amiază Cristina Pîrv a fost invitată în studioul Digi24 Cluj-Napoca, la emisiunea ”Divizia Locală”. Acolo unde a vorbit de revenirea acasă, proiectele sale și familie.

CITEȘTE ȘI: Primul interviu acordat de Cristina Pîrv după revenirea în țară
Sper ca astfel de invitații să continue, și nu doar din Cluj, pentru că sportul românesc are nevoie de experiența și de imaginea Cristinei Pîrv.

Nu mai spun de volei, căci e clar că voleiul românesc ar trebui să o folosească mult mai mult. În continuare sper ca ea să facă parte din delegația oficială a României la Campionatul European feminin, după care să fie implicată cumva în organizarea turneului final al Europenelor care vor avea loc în 2021 chiar la Cluj-Napoca, orașul în care locuiește, pentru că nu există un ambasador mai bun pentru voleiul feminin românesc decât ea.CITEȘTE ȘI:   Divizia A1 (m): Tricolorul Ploiești a câștigat ultimul meci al primei etape

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Cristina Pîrv: ”Singurul meu regret este că nu am acceptat naturalizarea să pot evolua la Jocurile Olimpice cu Brazilia”

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns