Cristina Pîrv și-a împlinit visul: a inaugurat Academia Pîrv11 chiar pe 11.11 – FOTO

Cristina Pîrv, la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)

Visul Cristinei Pîrv a prins contur. Academia de Volei Pîrv11, înființată de ea, și-a deschis porțile la Cluj-Napoca, luni, 11 noiembrie 2019.
După 27 de ani petrecuți în afara României, Cristina a revenit acasă, la Cluj-Napoca, unde își dorește să se implice cât mai mult în educația tinerilor, în promovarea sportului de masă, dar și a celui de performanță. Pentru aceasta, Academia Pîrv11 este un vis împlinit și anume acela de a da înapoi țării care a crescut-o, ceea ce a învățat de-a lungul timpului pe terenul de sport, dar nu numai. Aceasta joacă acum, pe terenul vieții sale, pe mai multe „posturi”: de mamă, de speaker, de manager, dar este pregatită să dea ce are mai bun și pe cel de mentor sportiv.

La evenimentul de lansare al Academiei Pirv11, care a avut loc în Sala „Vasile Geleriu” din cadrul Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”, au participat aproximativ 200 de persoane, atât copii, cât și adulți care îndrăgesc voleiul sau care își doresc să afle tainele celui mai elegant sport sub îndrumarea Cristinei Pirv, 11-le care a făcut istorie în voleiul mondial. Nu a lipsit nici Alexandru Lazăr, antrenorul care i-a îndrumat pașii la început de drum și cu care voleibalista are o relație specială. Acesta i-a urat să găsească și ea, la rândul său, în cadrul academiei, noul #11 al României.

Cristina Pîrv, la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)
Cristina Pîrv, la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)

”Cristina Pîrv a fost făcută pentru volei”

„Cristina a fost făcută pentru volei. Probabil că ar fi reușit să facă performanță și în alt sport, dar voleiul i-a venit ca o mănușă. Eu îi doresc să aibă norocul să găsească tineri care să îi depășească talentul, aceasta fiind una dintre cele mai mari împliniri pe care le poate avea un antrenor”, i-a spus Alexandru Lazăr în cadrul evenimentului.

Cristina Pîrv, alături de primul său antrenor, Alexandru Lazăr, la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)
Cristina Pîrv, alături de primul său antrenor, Alexandru Lazăr, la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)

Printre invitații festivității de deschidere s-au numărat Cristian Matei, primarul municipiului Turda, un oraș cu tradiție în voleiul feminin, Leon Gomboș, Decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, dar și internaționala Nneka  Onyejekwe.
Primul „antrenament, pe bază de concurs

Participanții la eveniment au fost rugați să respecte dress code-ul impus de organizatori și anume: „orice se asortează cu perechea preferată de adidași sau teniși”, întrucât seara s-a încheiat cu o surpriză. Fiecare invitat a primit la intrarea în sală o borsetă, personalizată cu logo-ul academiei, în cadrul căreia se afla un număr. Patrick, fiul voleibalistei a fost cel care a ales prin tragere la sorți, 11 persoane dintre cele aflate în sală, pentru a juca alături de Cristina Pîrv un set. De departe, copiii au fost cei mai emoționați de această experiență, străduindu-se să fie cât mai buni, chiar dacă unii dintre ei au jucat volei pentru prima dată.

Cristina Pîrv a jucat volei cu cei mici la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)
Cristina Pîrv a jucat volei cu cei mici la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)

Protagonista serii și antrenorul turdean Alexandru Lazăr, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe terenul de volei, au avut parte surprize dulci din partea voleibalistelor din cadrul CS Volei Turda, care au venit în formulă completă la eveniment. Pe lângă Academia de Volei Pîrv11, Cristina Pîrv se ocupă și de echipa de la Turda, echipă care evolează în Divizia A2 și al cărei obiectiv este promovarea.

Academia Pîrv11, un vis împlinit

„Academia Pîrv11 este pentru mine un vis împlinit. Multă lume mă întreabă de ce 11. 11 este numărul pe care l-am purtat pe tricou încă de la începutul carierei mele, de când eram la Turda. Când eram mică, cei din jur îmi spuneau că sunt mai mult decât 10, că sunt 11, astfel că mi-am ales acest număr care îmi poartă noroc și în ziua de astăzi. Nu întâmplător am lansat Academia Pîrv 11, pe 11.11. Îmi doresc să le trezesc cât mai multor copii pasiunea pentru volei, să îi învăț tot ce știu legat de acest sport, cel mai de echipă din câte există și să îi ajut pe cei talentați, pe cei care își doresc să facă performanță, să își împlinească, la rândul lor, visurile. Am deschis academia cu gândul la copii și tineri între 8 și 18 ani, urmând ca pasul doi să fie o grupă dedicată adulților, dar adulții ne-au luat prin surprindere cu elanul lor, înscriindu-se deja peste 15 persoane, astfel că îi așteptăm și pe ei cu brațele deschise. Eu voi participa activ la antrenamente și de abia aștept să ne apucăm serios de treabă în sala de sport!”, a declarat Cristina Pîrv.

Cristina Pîrv, alături de cei doi copii, Nicoll și Patrick, la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)
Cristina Pîrv, alături de cei doi copii, Nicoll și Patrick, la inaugurarea Academiei Pîrv11 (FOTO: Vakarcs Loránd)

Antrenamentele au început miercuri, 13 noiembrie și se vor desfășura în două săli din Cluj-Napoca. Cei care doresc să se înscrie în Academia Pîrv11, pot face acest lucru completând acest formular: https://forms.gle/twGYMqBSbWDieWaP9 .Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns