Cristina Pîrv: ”Singurul meu regret este că nu am acceptat naturalizarea să pot evolua la Jocurile Olimpice cu Brazilia”

Cristina Pîrv, la inaugurarea Academiei de Volei Pîrv 11, care a avut loc la 11.11.2019

Cristina Pîrv a câștigat o mulțime de trofee într-o carieră strălucitoare, dar are totuși un regret: acela că a refuzat selecția în naționala Braziliei pentru Jocurile Olimpice din 2000.
Într-un interviu live realizat pe pagina de Facebook Volleyball First duminică trecută, cea mai valoroasă voleibalistă a mărturisit că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, nu ar mai refuza naturalizarea propusă de brazilieni și, implicit, selecția în naționala Braziliei. La finalul anilor 90, când strălucea la formația MRV/ Minas, cu care a și cucerit titlul de campioană, selecționerul de atunci al naționalei feminine a Braziliei, celebrul Bernardo Rezende, cunoscut sub numele de Bernardinho – printre altele tatăl lui Bruno și antrenorul cu care echipa masculină ”cariocas” a cucerit titlurile olimpice în 2004 și 2016 – i-a propus să o naturalizeze pentru a o putea folosi la Jocurile Olimpice din 2000, de la Sydney, acolo unde mergea în calitate de vicecampioană olimpică. Atât de valoroasă era jucătoarea noastră.
”Aceasta este singura decizie pe care aș schimba-o în cariera mea. Singurul meu regret este că am refuzat să joc pentru Brazilia. La vremea aceea, credeam că fac alegerea corectă, pentru România, din respect pentru țară… Dar astăzi, văd că ar fi trebuit să accept naturalizarea și să încerc să particip la o ediție a Jocurilor Olimpice”, a declarat Cristina Pîrv. La acea ediție a JO, Brazilia s-a clasat pe locul al treilea, după Cuba și Rusia.În vârstă de 47 de ani, Cristina Pîrv s-a stabilit acum la Cluj, alături de cei doi copii. Ea a rămas aproape de volei: a deschis anul trecut Academia de Volei Pîrv 11 și este, de asemenea, managerul echipei de liga secundă din Turda, orașul său natal.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns