CSM Bucureşti a rămas fără antrenor la echipa feminină

nicola negro csm bucuresti antrenor
nicola negro csm bucuresti antrenor
Nicola Negro fusese numit in vară la CSM Bucureşti

A devenit deja o obişnuinţă ca meciurile cu Olympiakos Pireu să se lase cu demiterea antrenorului echipei feminine de volei la CSM Bucureşti.

Conform unul comunicat publicat pe site-ul clubului CSM Bucureşti, antrenorul italian Nicola Negro, şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea din Capitală. „Clubul Sportiv Municipal Bucureşti s-a despărţit, începând de astăzi, 19 decembrie, de antrenorul italian, Nicola Negro. Decizia a fost luată de comun acord, iar CSM Bucureşti va anunţa, în curând, cine va fi noul antrenor al „tigroaicelor”. Clubul îi mulţumeşte lui Nicola Negro pentru valorile reale cultivate campioanelor, pentru strategiile inovatoare şi determinarea impregnată jocului acestora. CSM Bucureşti, toţi partenerii noştri şi Centrul de Copii şi Juniori din cadrul clubului îi urează rezultate extraordinare omului şi antrenorului Nicola Negro”, se arată pe site-ul clubului.
Negro, 36 de ani, preluase în vară conducerea tehnică a echipei feminine de volei CSM Bucureşti. După 13 etape, CSM Bucureşti ocupă locul al treilea în Divizia A1, cu zece vicotorii şi trei înfrângeri. Ultimele două rezultate i-au fost fatale lui Negro: 0-3 la Olympiakos, în prima manşă a 16-imilor Cupei Challenge, şi 3-2 la Lugoj, cu CSM.

Anul trecut, tot după un meci cu Olympiakos, dar din optimi, după disputarea returului – în urma căruia CSM s-a calificat în sferturile de finală – CSM Bucureşti s-a despărţit de antrenorul Bogdan Paul.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns