CSM București (f) are un nou antrenor: italianul Nicola Negro

nicola negro csm bucuresti antrenor
nicola negro csm bucuresti antrenor
Nicola Negro este noul antrenor al formatiei CSM Bucuresti

Echipa feminină de volei CSM București atrage antrenorii italieni ca un magnet. A fost anunțat oficial numele înlocuitorului tehnicianului Francois Salvagni.

Noul antrenor al echipei feminine de volei CSM București este italianul Nicola Negro. În vârstă de 36 de ani, el a mai condus trei formații din postura de principal: Imoco Volley Conegliano (Italia), Tauron Dabrowa Gornicza (Polonia) și Impel Wroclaw (Polonia). A făcut, de asemenea, parte din staff-urile tehnice ale formațiilor Atom Sopot (Polonia), Azzerail Baku (Azerbaijan), Unicom Sassuolo (Italia), dar și a naționalei de volei feminin a Turciei.

În ceea ce-l privește pe Francois Salvagni, cel alături de care fetele de la CSM București au cucerit Cupa Challenge, el se va întoarce în Italia, în Serie A. El a semnat cu formația Sudtirol Bolzano, acolo unde va merge împreună cu ridicătoarea italiană Giulia Pincerato, dată ca și transferată de presa din Bolzano. Aceasta va fi cea de-a doua titulară a ”tigroaicelor” care pleacă în această vară, după ce Roxana Bacșiș a semnat cu Nantes.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns