CSM Bucureşti, învinsă în finala Cupei Balcanice la volei masculin

csm bucuresti volei cupa balcanica
csm bucuresti volei cupa balcanica
CSM Bucuresti cu medaliile de argint obtinute in Cupa Balcanica

CSM Bucureşti a fost învinsă în finala Cupei Balcanice la volei masculin. Băieţii noştri au ratat şi şansa de a juca în Cupa Challenge, însă vor mai exista ocazii şi anul viitor. 

În finala Cupei Balcanice la volei masculin, CSM Bucureşti a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-15, 25-21, 25-21) de formaţia sârbă OK Spartak Ljig. Pentru CSM au evoluat: Claudiu Dumitru 1 pct, Mark Dusharme 6 pct, Teodor Milotin 5 pct, Rade Dacovic 4 pct, Marius Iftime 2 pct, Denis Sințov 10 pct și Milos Gavrilovic (libero). Au mai jucat: Gabriel Bontea 10 pct, Cătălin Miron 3 pct și Veniamin Aldea 1 pct.

Învingătoarea va evolua în turul 2 al Challenge Cup contra formaţiei albaneze Studenti Tirana, manșa tur fiind programată în Albania.

Finala mică a competiției a fost câștigată de formația Beșiktaș, cu 3-0 (19, 15, 21), în fața celor gazdelor de la Radnik Bijeljina.

AICI vedeţi pe cine a învins CSM Bucureşti în semifinale.

csm bucuersti volei cupa balcanica
Faza din finala Cupei Balcanice
csm bucuresti cupa balcanica volei
Poza de grup la finalul Final Four al Cupei Balcanice la volei masculin

[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns