CSM București joacă azi prmul meci în Cupa Balcanică la volei masculin

CSM Bucuresti joaca in CUpaBalcanica 2018 la volei masculin

CSM București joacă azi primul meci în Cupa Balcanică la volei masculin, ediția 2018. Competiția se încheie duminică, atunci când e programată finala.
Cupa Balcanică din acest an are loc în localitatea bulgară Pazardzhik, acolo unde mai participă echipa locală, SCV Hebar, formația turcă Ziraat Bank Ankara și cea sârbă Mladi Radnik.

Ca de obicei sorții au fost favorabili cu gazdele, așa că adevărata finală se joacă în semifinale, între CSM București și principala favorită a competiției, Ziraat Bank Ankara. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 16.00.

Dacă sâmbătă e ziua semifinalelor, duminică e cea a finalelor. Învingătoarea acestei competiții va primi, pe lângă trofeu, și un loc în Cupa Challenge.Programul meciurilor din Cupa Balcanică 2018 (m)

Sâmbătă, 6 octombrie

Ora 16.00: Ziraat Bank – CSM București

Ora 19.00: SCV Hebar Pazardzhik – Mladi Radnik

Duminică, 7 octombrie

Ora 16.00: Finala mică

Ora 19.00: Finala mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns