CSM București, pe locul 3 în Cupa Balcanică la volei masculin. Ziraat Ankara a cucerit titlul

CSM Bucuresti, cu medaliile de bronz cucerite la Cupa Balcanica de volei 2018

CSM București a terminat pe locul al treilea în Cupa Balcanică la volei masculin. Așa cum era de așteptat, trofeul a fost cucerit de echipa turcă Ziraat Bank Ankara.
În finala mică a Cupei Balcanice, CSM București a învins cu scorul de 3-2 (20:25, 22:25, 25:11, 27:25, 15:7) formația sârbă Mladi Radnik. Meciul a fost dramatic, echipa din Capitală revenind de la 0-2 la seturi. Medaliile de bronz obținute sunt primele din istoria secției masculine de volei a celor de la CSM.

CSM Bucuresti, cu medaliile de bronz cucerite la Cupa Balcanica de volei 2018
Jucatorii formatiiei CSM Bucuresti, cu medaliile de bronz cucerite in Cupa Balcanica la volei masculin

Ziraat Bank Ankara a câștigat Cupa Balcanică 2018

Trofeul a fost cucerit de fosta adversară a bucureștenilor din semifinale, formația turcă Ziraat Bank Ankara, la care a evoluat, până în vară, polonezul Bartosz Kurek, MVP-ul recent încheiatului Campionat Mondial. Turcii au învins în finală, cu scorul de 3-2, echipa gazdă a turneului, SCV Hebar Pazardzhik, din Bulgaria, și vor juca anul acesta în Cupa Challenge.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns