CSM Bucureşti va juca azi finala Cupei Balcanice la volei masculin

catqlin miron csm bucuresti volei
catqlin miron csm bucuresti volei
Catalin Miron in actiune, in semifinala Cupei Balcanice de volei

CSM Bucureşti va juca azi finala Cupei Balcanice la volei masculin, competiţie pe care, dacă o va câştiga, îi va da dreptul să participe la ediţia din acest an a Cupei Challenge.

CSM Bucureşti a „stins lumina” gazdelor de la OK Radnik Bijelina, turneul Final Four al Cupei Balcanice disputându-se în oraşul bosniac Bijelina. Bucureştenii au învins cu scorul de 3-1 25-19, 25-22, 24-26, 25-13)şi vor juca azi, de la ora 21.00, ora României, cu trofeul pe masă, împotriva formaţiei Spartak Ljig, din Serbia. Sârbii au învins cu scorul de Besiktas İstanbul cu 3-1 (21-25, 25-20, 25-16, 25-22). Cine va învinge va obţine trofeul, dar şi dreptul de a participa în Cupa Challenge în acest sezon.

Pentru CSM au jucat în semifinală: Claudiu Dumitru 1 pct, Mark Dusharme 22 pct, Rade Dacovic 6 pct, Teodor Milotin 8 pct, Marius Iftime 13 pct, Cătălin Miron 12 pct și Milos Gavrilovic (libero). Au mai jucat: Denis Sințov 4 pct, Gabriel Bontea 1 pct și Veniamin Aldea, informaţiile fiind preluate de pe pagina de Facebook a bucureştenilor.


csm bucuresti cupa balcanica volei
CSM Bucuresti e in finala Cupei Balcanice

[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns