CSS 2 CNE UKRO Baia Mare a rămas fără antrenor. Virgil Rău a demisionat în semn de protest

css 2 baia mare volei divizia a1

Veste surprinzătoare venită de la Baia Mare, acolo unde una dintre revelațiile de până acum ale Diviziei A1 la volei masculin, CSS 2 CNE UKRO Baia Mare, a rămas fără antrenor.
Nu este vorba de o demitere ci de o demisie a antrenorului Virgil Rău, cel care a reușit în vară o promovare istorică în prima ligă pentru un club care până acum doar creștea copii și juniori. Este o despărțire neașteptată, venită chiar într-un moment în care jocul echipei începea să se lege, dovadă fiind și cele trei victorii obținute în 7 etape disputate, dintre care una la București, cu Dinamo (scor 3-2) și o alta, chiar luni, cu același scor, în derby-ul local disputat contra celorde la Explorări Baia Mare.

Motivele despărțirii mi-au fost explicate chiar de tehnician: ”Marți am fost chemat de conducere și mi s-a spus că jucătorii Alexandru Drăgușin și Marian Aciobăniței revin în lotul echipei, deși eu îi exclusesem din motive disciplinare. Nu am acceptat și nu voi accepta niciodată acest lucru, așa că singura soluție a fost să plec”, mi-a spus Virgil Rău. Acesta va continua activitatea la echipele de copii și juniori de la CSS 2 Baia Mare, unde are formații la toate cele patru eșaloane.

Următorul meci al echipei băimărene în Divizia A1 va avea loc sâmbătă, în campionat, contra formației ”U” Cluj. Deocamdată nu se știe cine va conduce formația.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “CSS 2 CNE UKRO Baia Mare a rămas fără antrenor. Virgil Rău a demisionat în semn de protest

Lasă un răspuns