CSU UVT Timișoara va juca în Divizia A1 în locul formației Volei Caransebeș, care s-a retras

timisoara volei divizia a2 masculin
timisoara volei divizia a2 masculin
UVT Timisoara

Divizia A1 la volei masculin va avea trei formații noi față de ultimul sezon.

Clasată pe locul 8 în ultima ediție a Diviziei A1 la volei masculin, CS Volei Caransebeș s-a retras din cauza lipsei de finanțare. Pentru ca prima ligă să nu rămână în doar 11 echipe, FRV a trimis o invitație de a participa în A1 formației CSU UVT Timișoara, ocupanta locului 3 în turneul de promovare, după Dinamo și CSS 2 Baia Mare.

Azi, după câteva zile de calcule, oficialii formației bănățene au anunțat că vor participa anul următor în Divizia A1. Astfel, voleiul timișorean revine pe prima scenă a României după cinci ani, echipa retrogradând ultima oară în liga a doua în 2017. AICI aflați mai multe despre revenirea echipei de pe Bega.AICI vedeți programul meciurilor turului Diviziei A1 la volei masculin. Desigur, în locul formației din Caransebeș va fi pus numele timișorenilor.

Tot în acest an a promovat pe prima scenă a voleiului feminin și Agroland Timișoara, așa că pentru prima oară după 35 de ani voleiul din acest oraș va avea echipe pe prima scenă a voleiului și la fete și la băieți.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns