Cu cine și când va juca România în semifinala Golden League 2024

Naționala României s-a calificat la turneul final Golden League

Naționala feminină de volei a României s-a calificat la turneul Final Four al Golden League 2024. Iată ce va urma pentru echipa antrenată de spaniolul Naranjo Hernandez. 

La turneul Final Four s-au calificat primele trei echipe din clasamentul general, plus gazda turneului, Cehia. Cum aceasta a ocupat locul secund, se poate spune că la Final Four participă cu adevărat cele mai bune patru echipe ale preliminariilor.

Primele patru locuri din Golden League au fost ocupate, în ordine, de Belgia, Cehia, România și Suedia. Conform regulamentului, semifinalele Final Four vor avea loc între locurile 1 și 4, respectiv 2 și 3.

Naționala României s-a calificat la turneul final Golden League
Naționala României s-a calificat la turneul final Golden League 2024

Astfel, România va întâlni formația Cehiei. Meciul va avea loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 19.00, la Ostrava (cel puțin așa apare în acest moment ca oră de disputare pe site-ul CEV). Înaintea acestei partide, de la ora 16.00, se va juca meciul dintre Belgia și Suedia.

Apoi, duminică, 16 iunie, de la ora 16.00, va avea loc „finala mică”, iar de la ora 19.00 meciul care va desemna câștigătoarea Golden League 2024.

Meciul pentru bronz se joacă deoarece la acest turneu final se acordă și premii în bani echipelor participante: 100.000 de euro pentru primul loc, 60.000 de euro pentru finalistă, 40.000 de euro pentru medaliata cu bronz și 25.000 de euro pentru ocupanta locului 4.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns