Cupa Balcanică (m): CSM București a terminat pe locul 3

volei cupa balcanica csm bucuresti
volei cupa balcanica csm bucuresti
CSM Bucuresti a cucerit medaliile de bronz la Cupa Balcanica

La finalul săptămânii trecute, CSM București a participat la întrecerile Cupei Balcanice la volei masculin, de unde s-a întors cu medaliile de bronz.
În primul meci, CSM București a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Galatasaray Istanbul, echipa care avea să câștige și titlul. Astfel, bucureștenii au jucat în finala mică a competiției, în care au învins cu scorul de 3-0 (25-20, 25-15, 25-16) formația gazdă, OK Radnik Bijelina, din Bosnia și Herțegovina.

Titlul a fost cucerit, așa cum am spus, de Galatasaray, care a învins în finală formația sârbă OK Spartak Ljig. Turcii au câștigat astfel dreptul de a evolua în Cupa Challenge în acest sezon.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns