Cupa Balcanică (m): CSM București joacă sâmbătă cu Galatasaray

volei masculin csm bucuresti volei
volei masculin csm bucuresti volei
CSM Bucuresti va juca in Cupa Balcanica

Echipa masculină de volei CSM București este prima echipă din România ce va juca anul acesta în cupele europene. ”Tigrii” participă sâmbătă și duminică la Cupa Balcanică.

Organizată în orașul bosniac Bijelina, Cupa Balcanică la volei masculin reunește la start patru echipe. Printre ele și CSM București, care va debuta în această competiție sâmbătă seară, de la ora 19.00. Adversara formației noastre va fi echipa turcă Galatasaray.

În celălalt meci al zilei se vor întâlni Bijelina și formația sârbă Spartak Ljig.

Învingătoarele de sâmbătă vor juca duminică, iar învinsele între ele. Câștigătoarea acestei competiții va juca în toamna aceasta în 16-imile Cupei Challenge.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns