Cupa CEV: Explorări Baia Mare, învinsă acasă de Hapoel Akko

explorari baiamare volei masculin
explorari baiamare volei masculin
Imagine din meciul din Baia Mare

Debut cu stângul pentru Explorări Baia Mare în Cupa CEV. Românii au fost învinși acasă.

Explorări Baia Mare a fost învinsă, în propria sală, cu scorul de 3-2 (28-30, 25-23, 16-25, 25-22, 13-15), după 133 minute de joc, de formația israeliană Hapoel Mate-Asher Akko.
Partida retur va avea loc în Israel, în 20 decembrie, iar câştigătoarea din dubla manşă va obţine calificarea în faza 16-imilor Cupei CEV, acolo unde va juca împotriva turcilor de la Fenerbahce Istanbul.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns