Cupa CEV (f): Alba Blaj a fost eliminată în sferturile de finală

alba blaj cupa cev schweriner volei
alba blaj cupa cev schweriner volei
Alba Blaj nu a putut trece de formatia germană Schweriner

Aventura europeană a campioanei României la volei feminin, Alba Blaj, s-a încheiat în sferturile de finală ale Cupei CEV.

În manșa retur a sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin, Alba Blaj a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-17, 25-13, 25-16) de Schweriner, care s-a impus și în Germania, așa cum a făcut-o și acum două săptămâni, la Sibiu.

Astfel, România rămâne cu o singură reprezentantă în semifinalele cupelor europene, CSM București. Aceasta s-a calificat în penultimul act al Cupei Challenge după o dublă victorie cu 3-0 obținută în fața formației germane Wiesbaden.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns