Cupa CEV (f): Alba Blaj, învinsă acasă în prima manșă a sferturilor de finală

alba blaj schweriner cupa cev
alba blaj schweriner cupa cev
Alba Blaj in atac in fata nemtoaicelor de la Schweriner

Alba Blaj nu a avut nici o șansă azi în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

În fața a 1.600 de spectatori, Alba Blaj a fost învinsă, la Sibiu, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-12, 25-23) de CS Schweriner. Meciul a contat pentru manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin, a doua competiție europeană.

Returul va avea loc pe 25 februarie, în Germania, dar calificarea va fi aproape imposibil de realizat. De altfel, se pare că aceasta e și diferența dintre campionatul nostru – unde Alba Blaj e neînvinsă – și cel german, în care Schweriner ocupă locul secund.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns