Cupa Cev (f): Alba Blaj joacă azi în prima manșă a sferturilor de finală

alba blaj antrenament volei cev
alba blaj antrenament volei cev
Jucătoarele de la Alba Blaj au facut dimineață un ultim antrenament inaintea meciului din Cupa CEV

Alba Blaj, campioana României, joacă azi în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei CEV.

Miercuri după-amiază, de la ora 18.00, în sala Transilvania din Sibiu, Alba Blaj va disputa manșa tur a sferturilor de finală din Cupa CEV la volei feminin. Adversara fetelor noastre e echipa germană Schweriner.

Venite din Liga Campionilor, unde au obținut două victorii, româncele și-au câștigat dreptul de a juca în faza finală a Cupei CEV. Fiind patru partide e vorba de sferturi de finală, chiar dacă denumirea e un pic improprie din cauza faptului că echipele care au început sezonul în Cupa CEV au jucat deja niște sferturi de finală. De fapt, din acele sferturi ale Cupei CEV au rezultat cele patru formații care întâlnesc în actuala fază cele patru echipe venite din Liga Campionilor.

Schweriner ocupă locul secund în Bundesliga și a ajuns în această fază a competiției europene după ce a trecut de rusoaicele de la Khimik Yuzhny.

Intrarea e liberă și e bine de știut că nici o televiziune nu transmite partida. Inițial era vorba că meciul va putea fi văzut pe Laola1.tv, dar din păcate azi partida nu se mai regăsește între transmisiunile anunțate.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “Cupa Cev (f): Alba Blaj joacă azi în prima manșă a sferturilor de finală

Lasă un răspuns