Cupa CEV (f): Alba Blaj joacă în Germania, în returul sferturilor de finală

Alba Blaj volei feminin cupa cev
Alba Blaj volei feminin cupa cev
Alba Blaj joaca azi in Cupa CEV

Campioana României la volei feminin, Alba Blaj, joacă în această seară returul sferturilor de finală ale Cupei CEV.

După ce a pierdut cu scorul de 3-0 manşa tur, disputată în urmă cu două săptămâni, la Sibiu, Alba Blaj e decisă să producă surpriza în meciul programat azi, de la ora 20.00, în Germania, cu Schweriner.

Partida va putea fi urmărită în direct pe Internet, pe Laola1.tv.

Ieri, aşa cum, de sigur, toată lumea voleiului ştie, CSM Bucureşti a obţinut o superbă calificare în semifinalele Cupei Challenge.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns